Servicii

 

Obiectivul nostru este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. La acest obiectiv ne raportăm pentru serviciile pe care le oferim și deciziile pe care le luăm.

Începem prin a ne cunoaşte. Dumneavoastră vorbiţi, noi vă ascultăm. Ceea ce ne spuneţi va decide modul în care folosim reţeaua noastră globală de peste 295.000 de oameni din întreaga lume, precum şi conexiunile, contactele şi expertiza acestora, pentru a crea valoarea pe care o căutaţi.

Mai multe informații

 

Consultanță în afaceri și management

  • Consultanță & Tehnologie
  • Servicii pentru tranzacții. Fuziuni și achiziții.
  • Evaluare și Analiză Economică
  • Servicii de administrare juridică şi lichidare
  • Servicii de tip Forensic 

Tax and Legal Services

PwC România Digital

Societatea noastră trăiește, funcționează și se mișcă digital. 24 de ore ne bazăm pe viteză, pe eficiență și pe avantajul tehnologic. Acest captivant vârtej tehnologic construiește, schimbă și inovează continuu. Însă, odată cu acest optimism vine și îngrijorarea - cu privire la ritm, la dinamica corporatistă, la reglementările guvernamentale sau sectoriale și la posibilele amenințări. Toate acestea reprezintă preocupări justificate, dar ele pot fi și oportunități. Împreună putem naviga prin acest peisaj tehnologic pentru a rezolva provocări complexe ale afacerilor și pentru atingerea obiectivelor strategice, de la planificare și până la execuție.

Află mai multe informații


Dinu Bumbăcea

Country Managing Partner și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri, PwC Romania

Email

Mihai Aniţa

Partener și Lider al Departamentului de Audit, PwC Romania

Email

Daniel Anghel

Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, PwC Romania

Email

Follow us