Industrii

Clienţii noştri se aşteaptă să le oferim mai mult decât expertiză tehnică – îşi doresc pe cineva care să le înţeleagă afacerea şi industria din care fac parte. Vor o imagine extinsă asupra tendinţelor din domeniu şi informaţii legate de modul în care alte companii similare au reacţionat la diferitele probleme.

Suntem specializaţi pe industrii pentru a vă oferi expertiza şi informaţiile pe care le căutaţi.

Industria auto

Industria auto

Vă ajutăm să creşteţi valoarea pentru acţionari.

Suntem lideri în serviciile profesionale de audit şi consultanţă pentru o piaţă auto dinamică, contribuind la creşterea companiilor de-a lungul diferitelor canale de vânzări şi linii de servicii. 

Detalii

Energie, Utilităţi şi Minerit

Energie, Utilităţi şi Minerit

Maximizarea valorii pentru investiţiile dumneavoastră. 

Rolul nostru este să vă oferim soluţii eficiente şi sigure pentru conformarea cu legislaţia românească şi pentru rezolvarea problemelor specifice cu care vă confruntaţi. 

Detalii

Servicii financiare

Servicii financiare

Începem prin a vă asculta.

Vă punem la dispoziţie o echipă regională de servicii integrate care să satisfacă nevoile specifice ale acestui sector şi care dispune de flexibilitatea necesară pentru livrarea celor mai creative soluţii. 

Detalii


Produse industriale

Produse industriale

Expertiză în domeniu.

Misiunea noastră este vă ajutăm să creaţi valoarea pe care o doriţi, să fiţi cu un pas înaintea concurenţei şi să puteţi satiface nevoile companiei dumneavoastră. 

Detalii

Industria farmaceutică

Industria farmaceutică

Perspective deschise în producţia farmaceutică.

Oferim o gamă largă de servicii pentru a ajuta companiile farmaceutice să identifice oportunităţile de creştere. Avem mijloacele necesare implementării strategiilor, proceselor şi structurilor potrivite pentru a realiza această creştere. 

Detalii

Sectorul public

Sectorul public

Valoare adăugată în serviciile pentru sectorul public.

Echipele noastre dedicate au o vastă experienţă în proiecte complexe derulate pentru sectorul public, oferind servicii pentru diverse categori de clienţi, de la autorităţi naţionale şi regionale, la companii şi persoane private implicate în proiecte publice. 

Detalii


Sectorul imobiliar

Sectorul imobiliar

Soluţii performante.

Experţii noştri vă pot ajuta prin stabilirea unor structuri eficiente pentru operaţiunile fiscale, pregătirea planurilor de afaceri, analize diagnostic financiare şi operaţionale şi servicii de audit. 

Detalii

Retail şi bunuri de larg consum

Retail şi bunuri de larg consum

Încrederea, creşterea şi eficienţa brand-ului dumneavoastră.

Oferim servicii integrate pentru o performanţă crescută a planului de afaceri, analize diagnostic financiare şi operaţionale în vederea efectuării de tranzacţii şi structurarea surselor de capital, analiza pieţei, precum şi managementul portofoliului de produse. 

Detalii

Tehnologia informaţiei, telecomunicaţii şi divertisment

Tehnologia informaţiei, telecomunicaţii şi divertisment

Cunoaştem valoarea adusă de inovaţie

Ne ajutăm clienţii să ţină pasul cu dinamica rapidă a mediului de afaceri, accelerat de creşterea producţiei şi consumului de produse şi servicii digitale, globalizare şi inovaţie continuă. 

Detalii

Follow us