Skip to content Skip to footer

Consultanţă fiscală și juridică

Avem curajul de a pune întrebări incomode pentru a ajunge la miezul problemei. Atât timp cât ne sunt clare problemele cu care vă confruntaţi, ne putem pune în locul dumneavoastră şi putem obţine împreună o strategie fiscală de succes

Suntem aici pentru tine

Lumea noastră se află într-o stare de incertitudine continuă, complicată și mai mult de complexitatea reglementărilor și a amenințărilor de natură economică, socială, și politică. Serviciile fiscale și juridice PwC te ajută să reduci perturbările și să fii cu un pas înaintea schimbărilor care îți afectează afacerea. 

Parte a unei rețele globale conectată perfect, suntem acolo unde ai nevoie de noi - acordăm expertiză tehnică fiscală specializată, oferind în același timp contextul necesar pentru a lua decizii informate și conforme ce au ca scop progresul afacerii tale. Alături de tine la nivel  global și local, proiectăm cele mai bune strategii juridice și fiscale integrate care îți vor permite să treci de la complexitatea procesului la execuție.


{{filterContent.facetedTitle}}

Conferința Anuală de Taxe 2021

Viitorul începe azi: De la supraviețuire la reconstrucție. Noua politică fiscală, la ce ne așteptăm?

Apariția pandemiei COVID-19 a creat o criză umanitară, economică și a datoriilor comparabilă cu cea generată de Al Doilea Război Mondial. Deficitele fiscale, care erau deja mari, se situează acum la niveluri nemaiîntâlnite de peste 80 de ani. În timp ce cheltuielile publice cresc accelerat, veniturile bugetare scad în toate statele. De aceea, fiscalitatea este esențială în reconstrucția pe termen lung.

Urmărește aici evenimentele PwC România

Playback of this video is not currently available

2:35:00

Viitorul începe azi: De la supraviețuire la reconstrucție.

Contact us

Daniel Anghel

Daniel Anghel

Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, Romania

Ionuț Simion

Ionuț Simion

Partener, Liderul Clients & Markets, Romania

Diana Coroabă

Diana Coroabă

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Andreea Mitiriță

Andreea Mitiriță

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Ruxandra  Târlescu

Ruxandra Târlescu

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Follow us