Consultanţă fiscală și juridică

Avem curajul de a pune întrebări incomode pentru a ajunge la miezul problemei. Atât timp cât ne sunt clare problemele cu care vă confruntaţi, ne putem pune în locul dumneavoastră şi putem obţine împreună o strategie fiscală de succes

Suntem aici pentru tine

Lumea noastră se află într-o stare de incertitudine continuă, complicată și mai mult de complexitatea reglementărilor și a amenințărilor de natură economică, socială, și politică. Serviciile fiscale și juridice PwC te ajută să reduci perturbările și să fii cu un pas înaintea schimbărilor care îți afectează afacerea. 

Parte a unei rețele globale conectată perfect, suntem acolo unde ai nevoie de noi - acordăm expertiză tehnică fiscală specializată, oferind în același timp contextul necesar pentru a lua decizii informate și conforme ce au ca scop progresul afacerii tale. Alături de tine la nivel  global și local, proiectăm cele mai bune strategii juridice și fiscale integrate care îți vor permite să treci de la complexitatea procesului la execuție.

Conferința Anuală de Taxe 2022

Află acum. Află ce urmează: Cum gestionăm schimbarea continuă?

Perturbările tehnologice și ale sistemelor de sănătate, geopolitica fracturată,  inflația, întreruperile lanțurilor de aprovizionare, accentul sporit pe preocupările ESG sunt mega tendințele ultimilor ani dominați de incertitudine. Rolul departamentelor de taxe nu a fost niciodată simplu, dar parcă nu a fost niciodată atât de complex. Schimbarea este continuă, iar răspunsul trebuie adaptat permanent. Transformările din România și din lume duc la apariția unor noi reglementări sau cerințe pe diferite paliere ale afacerilor, dar care au un mare impact asupra funcției de taxe. Propunerile din PNRR, discuțiile privind impozitul progresiv sau introducerea unor noi taxe, reforma ANAF, noutățile OCDE sau noile directive europene generează implicații fiscale care trebuie aflate și analizate din timp pentru a fi gestionate cu succes.

 

Află mai multe informații

Contact us

Daniel Anghel

Daniel Anghel

Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, Romania

Ionuț Simion

Ionuț Simion

Partener, Romania

Diana Coroabă

Diana Coroabă

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Andreea Mitiriță

Andreea Mitiriță

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Ruxandra  Târlescu

Ruxandra Târlescu

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Follow us