Servicii Medicale

La PwC, ne dorim să colaborăm cu tine și să contribuim la reconstruirea sistemului de sănătate, cu scopul de a oferi schimbări durabile și profitabile la nivel social. Auditorii noștri, consultanții de business, specialiștii fiscali și avocații au cunoștințe aprofundate și experiență vastă în domeniu și vin cu un ochi proaspăt pentru a ajuta organizațiile care operează în domeniul sănătății să se dezvolte pentru a rămâne competitive și pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților.

Într-o lume care evoluează într-un ritm rapid, prin incertitudine și schimbare, domeniul sănătății este un pilon important al societății noastre care are nevoie de servicii de consultanță profesionale și eficiente, cu o viziune de ansamblu, pe care le oferim.

În ultimii ani, ne-am făcut remarcați prin asistența în tranzacții importante din industria sănătății în România, ceea ce ne permite să ne ajutăm clienții să navigheze în peisajul reglementărilor și să asigurăm conformitatea cu legislația specifică. Vom colabora cu tine în identificarea celei mai bune strategii pentru afacerea ta, vom ajuta la îmbunătățirea structurii operaționale, vom îmbrățișa inovația și tehnologia, vă vom oferi asistență interdisciplinară cu privire la procese de due diligence și tranzacții, vă vom asista în implementarea cerințelor de reglementare și vă vom oferi asistență continuă, urmărind să adresăm presiunea costurilor și având ca scop îmbunătățirea serviciilor de îngrijire a pacienților.

Playback of this video is not currently available

1:39

Accelerarea Economiei Sănătății a viitorului

Pandemia COVID-19 accelerează Noua Economie a Sănătății și transformările în sistemul de sănătate.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact us

Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Country Managing Partner și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri, PwC Romania

Ruxandra  Târlescu

Ruxandra Târlescu

Partener, Consultanță Fiscală, PwC Romania

Anda  Rojanschi

Anda Rojanschi

Partener, D&B DAVID si BAIAS S.C.A., Romania

Follow us