Proiecte pentru Freelanceri

Alătură-te echipei noastre ca freelancer în proiecte punctuale:

  • Felul în care ne raportăm la muncă și stilul de viață sunt în continuă schimbare. Dacă modul tradițional de lucru nu ți se mai potrivește, vino în echipa noastră extinsă de profesioniști.

  • Dacă ești freelancer, îți oferim posibilitatea să colaborezi cu noi.

  • Vei avea prilejul să lucrezi în proiecte interesante și complexe pentru clienți de prestigiu din diverse industrii și, totodată, de a colabora cu profesioniști cu care vei fi pe aceeași lungime de undă.

Poți să faci echipă cu noi în felul tău:

  • Avem proiecte variate, oferim o experiență de lucru excelentă și flexibilitate.

  • Poți lucra cu noi conform stilului și priorităților tale. 

Fii primul care află despre proiectele noastre pentru care căutăm freelanceri/colaboratori!


Oportunități

Consultant Senior Corporate Tax

PwC România caută în prezent colaboratori cu expertiză consistentă în domeniul fiscal și contabil, care să facă parte din echipa noastră de Corporate Tax. Alătură-te echipei noastre sub forma unei colaborări de tip freelancing si vei avea parte de o activitate interesantă și, în același timp, vei putea înțelege într-un mod aprofundat, business-urile și industriile clienților noștri.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe detalii

Senior Consultant Taxe Indirecte

PwC România caută în prezent colaboratori cu expertiză consistentă în domeniul fiscal și contabil, care să facă parte din echipa noastră de Indirect Tax. Alătură-te echipei noastre sub forma unei colaborări de tip freelancing si vei avea parte de o activitate interesantă și, în același timp, vei putea înțelege într-un mod aprofundat, business-urile și industriile clienților noștri.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Senior Transfer Pricing Consultant

PwC România caută în prezent colaboratori cu expertiză consistentă în domeniul fiscal și contabil, care să facă parte din echipa noastră de Transfer Pricing. Alătură-te echipei noastre sub forma unei colaborări de tip freelancing si vei avea parte de o activitate interesantă și, în același timp, vei putea înțelege într-un mod aprofundat, business-urile și industriile clienților noștri.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Senior ESG Servicii Financiare

Sustenabilitatea devine rapid obiectivul prin care băncile sunt evaluate de catre clienți, societate și investitori. Pentru a fi durabilă, o afacere trebuie să se concentreze pe alinierea operațiunilor sale la principiile universale, prin păstrarea mediului în timp ce susține societatea din jurul lor. Pentru a menține o operațiune durabilă, băncile trebuie să se uite la imaginea de ansamblu prin stabilirea unui echilibru între menținerea competitivității, stimularea inovației și conservarea mediului.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Consultant Mobilitate Globală

PwC România caută în prezent colaboratori cu expertiză consistentă în domeniul serviciilor de mobilitate globală. Alătură-te echipei noastre sub forma unei colaborări de tip freelancing si vei avea parte de o activitate interesantă și, în același timp, vei putea înțelege într-un mod aprofundat, business-urile și industriile clienților noștri. 

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Consultant HR

PwC caută un consultant independent care să se alăture echipei noastre de Resurse Umane cu sediul în București. Căutăm o persoană pozitivă, motivată, care lucrează în echipă și responsabilă, dispusă să învețe și să dezvolte în continuare expertiză în domeniul consultanței HR.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe detalii

Consultant Tax Technology

Într-o lume în schimbare rapidă, îi ajutăm pe clienți să își construiască o funcție fiscală pentru viitor. Abordarea noastră integrată a gestionării impozitelor reunește proiectarea funcției fiscale, tehnologia și livrarea conformității fiscale și legale.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe detalii

Junior RPA Consultant - Freelancer

Dacă ești o persoană activă și îți place sa creezi/ dezvolți soluțiilor software, atunci acesta este locul în care ar trebui sa fii! 

Vei avea ocazia să evaluezi, să proiectezi și să implementezi soluții RPA în mediile clienților noștri, care îi ajută pe aceștia să își atingă obiectivele de afaceri. 

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații  

Consultant SAP

PwC caută în prezent colegi foarte motivați pentru a se alătura echipei noastre SAP, sub forma unei colaborari de tip freelancer.

Candidatul selectat va oferi servicii legate de PwC Technology din portofoliul existent, precum și produse noi dezvoltate pentru clienții noștri.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Avocat

D&B David si Baias este cotat ca unul dintre primele zece firme de avocatură din România. Având ocazia să lucreze împreună cu consultanții fiscali și de afaceri PwC în echipe multidisciplinare pentru a rezolva probleme complexe pentru clienții de afaceri, avocații D&B au dezvoltat o abordare orientată spre client, care depășește limitele înguste ale interpretării și aplicării legii.

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe informații 

Consultant pentru piețe de capital și contabilitate

Furnizarea de consiliere contabilă instituțiilor financiare pe teme complexe;

Sprijiniți băncile și companiile de asigurări în implementarea de noi standarde contabile, cum ar fi IFRS 9, IFRS 16 și IFRS 17;

Organizare de evenimente tehnice și instruiri pentru bănci și companii de asigurări;

Pregătirea situațiilor financiare IFRS;

Trimite-ne detaliile tale mai jos

Mai multe detalii


Ești interesat de un loc de muncă flexibil? Să vorbim despre viitoarea ta carieră.

Așteptăm cu nerăbdare să îți urăm bun venit în echipa noastră. Te rugăm să completezi formularul de contact și cu siguranță te vom contacta cât mai curând.

Required fields are marked with an asterisk(*)

Ești alumni PwC?

Dacă da, menționează numele persoanei.

Servicii*

Selectează cel puțin o opțiune
Industrii*

Selectează cel puțin o opțiune

Prin apăsarea butonului „Înregistrare”, confirmați că ați citit și ați înțeles Nota noastră de informare.

 

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Gabriel Dascalu

Recruitment Manager , PwC Romania

Email

Contact us

Gabriel Dascalu

Gabriel Dascalu

Recruitment Manager , PwC Romania

Follow us