Compensații și beneficii

Trăim într-o lume în care forța de muncă devine o resursa tot mai rară si implicit tot mai scumpă, rotaţia personalului este în creștere, iar „talentele” sunt tot mai greu de găsit. Prin urmare, este esenţial pentru companii nu doar să atragă resurse de calitate la costuri rezonabile, ci și să se bazeze pe retenția şi dezvoltarea forţei de muncă existente, asigurând în acelaşi timp un nivel de angajament al acesteia care să ducă la rezultate pozitive în business. Cursul va ajuta specialiştii din domeniul resurselor umane să devină pro-activi şi inventivi în conceperea și implementarea programelor de recompensare, să producă oferte viabile de angajare şi retenţie şi să identifice factori de diferenţiere competitivă.

Cui se adresează acest curs?
Cursul se adresează specialiştilor din domeniul resurselor umane (minim 2-3 ani experienţă), care sunt responsabili pentru conceperea, adaptarea şi/sau comunicarea programelor de compensaţii şi beneficii.


Ce voi şti să fac după participarea la acest curs?
- definirea strategiei privind recompensarea angajaţilor şi a factorilor de diferențiere competitivă a angajatorului;
- revizuirea şi dezvoltarea structurilor de salarizare, a schemelor de bonusare, a beneficilor generale şi flexibile;
- dezvoltarea şi implementarea programelor de comunicare specifice;
- oferirea de training şi asistenţă pentru management cu privire la „vânzarea” pachetului de recompensare totală.

 

Ce se va întampla în timpul cursului?

Cursul nostru își propune să fie unul interactiv și practic, cu exerciții aplicate și studii de caz, care va trata următoarele subiecte:
- conceptul de ”recompensare totală” și modul în care acesta contribuie la definirea brandului de angajator;
- date și elemente de analiză calitativă relevante domeniului recompensării;
- abordări structurate în construirea salariului de bază, conceperea de planuri de recompensare variabilă (de natură salarială, dar și instrumente ca Stock Option Plan) şi de pachete de beneficii, dezvoltarea ofertei de angajator şi derularea comunicării interne;
- tendinţe şi practici aplicate de companii de top privind proiectarea, revizuirea şi comunicarea programelor de recompensare;

 

Instructori
Oana Munteanu - Senior Manager, People & Organisation
Mădălina Pașca - Senior Associate, People & Organisation


Data desfășurare și durata
Noi date de desfășurare în curând
Cursul începe la ora 09:30 și se încheie la ora 17:30


Locul de desfășurare
PwC Romania
București, Clădirea Lakeview
Strada Barbu Văcărescu nr. 301-311, etaj 8


Înregistrare
Cursul se va susţine în limba română, iar taxa de participare este de 300 euro / persoană/curs (exclusiv TVA). Se acordă o reducere de 10% pentru participarea a minimum două persoane din cadrul aceleiași companii.

Pentru înscriere și confirmarea participării vă rugăm să transmiteți un email către luminita.diaconu@pwc.ocm. Cursul va fi susţinut pentru un număr minim de 10 participanţi.

 

Follow us