Procesul de recrutare pentru studenți

Aruncând o privire asupra procesului de recrutare

Procesul nostru de selecție constă într-o serie de etape prin care ajungem să vă înțelegem experiența și motivația.

Regăsești mai jos, mai multe detalii cu privire la procesul nostru de recrutare pentru studenți. 

Lucrând cu noi, vei avea acces unic la rețelele noastre globale de profesioniști și posibilitatea de a învăța de la experți în domeniile noastre de activitate.

Călătoria candidatului în PwC

Aplicația

Călătoria ta începe cu aplicația ta online. Când vei accesa unul dintre job-uri  de pe pagina noastră web, ți se va solicita să îți creezi un cont în Workday. Aici poți verifica evoluția statusului tău, pe durata procesului de selecție a candidaților.

View more

Interviul video

Este o oportunitate unică de a te prezenta într-un mod dinamic și de a te face remarcat. Un interviu video te ajută să te caracterizezi mult mai bine decât o scrisoare de intenție atașată CV-ului. Aici poți afla mai multe detalii despre ce presupune această etapă. Poți alege ora și locul potrivite ție.

Accesează această pagină pentru a afla mai multe detalii despre interviul video.

View more

Testarea online

 

După înregistrare, poți fi invitat la un examen online, care ne permite să verificăm zona de raționament numeric, abilitățile de limbă engleză sau orice alte cunoștințe tehnice și să înțelegem mai bine abilitățile tale, specifice rolului. Testarea durează de obicei aproximativ 30 de minute. Asigură-te că ai o conexiune la internet stabilă, astfel încât să nu fii întrerupt în acest timp. Este recomandat să ai cu tine un calculator și câteva foi pentru notițe. 

 

View more

Assessment Center

Este un eveniment care durează câteva ore, format din două-trei etape, cum ar fi exerciții de grup, interviuri și testări.

Chiar dacă pare complex, este o oportunitate excelentă pentru tine de a te remarca printr-o  serie de abilități și pentru a ne arăta că ești interesat să te alături echipei noastre. Este, de asemenea, o șansă de a cunoaște potențiali viitori colegi și de a afla mai multe despre PwC și cultura noastră organizațională. 

 

The one-to-one interview provides you with opportunity to show your qualities. We're looking for an evidence of your skills, experience and abilities. We also want to see that you've thought carefully your career choice. You should be able to demonstrate your clear interest in the business world and PwC. There is more below about what we look for in a “PwC Professional”.

View more

Interviul cu manager-ul/ partenerul

 

Interviul individual îți oferă posibilitatea de a te prezenta din perspectiva celor mai bune calități ale tale. Ne interesează sa descoperim mai multe despre cunoștințele, abilitățile si experiența ta. De asemenea, dorim să aflăm ce planuri de dezvoltare ai cu privire la cariera ta. Am vrea să vedem și interesul tău pentru domeniile noastre de activitate, dar și că ai calitățile necesare pentru a deveni un „PwC Professional”.

 

View more

Oferta si portalul cu informații utile înainte de angajare

 

După ce vei primi și accepta o ofertă pentru una dintre pozițiile noastre, veți fi invitat pe portalul nostru, Look Inside. Această pagina este dedicată noilor colegi, pentru a afla mai multe despre cultura organizațională PwC, cum va arăta perioada ta de început în cadrul echipei noastre, dar și cum să cunoști alți noi colegi. Poți începe sa explorezi această pagina prin a te conecta chiar cu recruiterul tău. 

 

View more

Prima ta zi în echipă

 

Vei primi de la recruiterul tău, informații practice despre prima ta zi în cadrul echipei noastre. Anterior, vei parcurge câteva etape precum participarea la analizele de medicina muncii, sau semnarea contractului de angajare. Parte din aceste detalii vor fi trimise prin email, așadar este util să verifici în aceasta perioadă, mesajele primite. În prima ta zi vei primi echipamentele necesare – și nu vei fi singur deoarece avem implementat un sistem de buddy, iar în primele tale săptămâni vei avea alături de tine un coleg care te va ajuta cu toate informațiile și resursele de care ai nevoie. Mult succes.

View more

Look Inside – Înainte de a te alătura echipei noastre

Look Inside este comunitatea noastră globală, online, accesibilă și de pe mobil, unde viitorii angajați pot afla la ce să se aștepte în primele lor zile și săptămâni și se pot conecta nu doar cu noi, ci și cu alți viitori angajați.