2014

  • PwC oferă consultanţă pentru vânzarea operaţiunilor de corporate banking ale RBS România către Unicredit Tiriac Bank SA, precum și asistență în vânzarea a 100% din acțiunile Banca Millennium România deținute de Banco Comercial Portugues către OTP Bank.

  • Se implică în vânzarea unui portofoliu de credite neperformante de 500 de milioane de Euro de către Volksbank și asistă BCR în vânzarea unor portofolii de credite neperformante de 780 de milioane de euro. Sunt primele mari tranzacţii cu portofolii de credite neperformante derulate în România. 

  • Asistă CRH la achiziţionarea a 3 fabrici de ciment ale Lafarge în România, precum și o companie antreprenorială românească din zona agriculturii, BriseGroup, să se extindă pe piaţa italiană prin achiziționarea unui pachet de acţiuni ale companiei Euro TSA. 

  • Avocaţii D&B David şi Baias asistă Mega Image în achiziţionarea a 20 de magazine Angst. De asemenea, oferă asistenţă juridică firmei Yazaki şi dezvoltatorului WDP Development, pentru negocierea contractului de concesiune cu Regia Autonoma Administratia Zonei Libere Brăila, Yazaki urmând să construiască o fabrică de componente auto, după o investiţie de 20 de milioane de Euro. 

2013   2015

Family Business

Afacerile de familie din România - Ediția 2014

Campioni în business

Campioni în business

Campioni în business

Campioni în business

Follow us