2013

  • Asistă vânzătorul în tranzacţia dintre Deutek SA şi Axxess Capital, precum și compania Hubert Burda Media în achiziţia Sanoma Hearst România. 

  • Oferă asistenţă pentru trustul media grecesc Antenna Group în achiziţionarea posturilor de radio din portofoliul ProSieben Sat 1 (portofoliu ce includea următoarele posturi radio: Kiss TV, Kiss FM, Magic FM, One FM and Rock FM).

  • Gestionează vânzarea fostei fabrici Spicul S.A. din Bucureşti, aflată în insolvenţă, către Best Foods, unul dintre jucătorii de top de pe piaţa snacks-urilor. 

  • Avocaţii D&B David şi Baias obţin o altă decizie de referinţă a Curţii Europene de Justiţie în procedura de acordare a dobânzilor fiscale pentru Rafinăria Steaua Română, consfinţind astfel dreptul contribuabililor de a primi dobânzi pentru sumele de TVA nerambursate la timp de către stat.

  • Lucrează cu 2 din cele 3 subsidiare din România ale marilor grupuri bancare europene incluse în testele de stres derulate de Banca Centrală Europeană (BCE) în cursul anului 2014, din postura de „auditori pentru evaluarea activelor” pentru autoritatea competentă ce a derulat aceste teste în numele BCE. 

2012   2014

Bucharest Forum 2013 - Aspen Institute Romania

Bucharest Forum 2013 - Aspen Institute Romania

CEO Survey

CEO Survey - Ediția 2013

Follow us