2015

  • Ionuț Simion devine Country Managing Partner.

  • Consultanţii fiscali ai PwC România sunt parte a grupurilor de lucru ce contribuie la discuţiile cu autorităţile române pentru elaborarea noilor Coduri Fiscal şi de Procedură Fiscală.

  • Asistă vânzarea business-urilor “non-core” ale CME (Central European Media Enterprises) în România.

  • Oferă asistenţă în tranzacţia prin care fondul de investiţii Advent Capital şi familia Enayati au vândut lanţul de clinici private Regina Maria către fondul de investiţii Mid Europa Partners, precum și în alte tranzacţii din sectoarele producţiei industriale, imobiliar, al industriei alimentare şi cel logistic. 

  • Avocaţii D&B David şi Baias obţin o nouă decizie de referință în instanţă, de această dată privind dreptul contribuabilului de a deduce TVA, chiar dacă facturile justificative nu îndeplinesc toate condiţiile de formă. 

  • Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) împreunã cu organizații internaționale: Autoritatea Europeană pentru Asigurãri și Pensii Ocupaționale  (EIOPA), Comisia Europeană (CE) și Fondul Monetar Internațional (FMI), în calitate de observator, au desfășurat în cursul anului 2015 o Analiză independentă a Bilanțului (BSR) și un test de stres pentru sectorul asigurărilor din România, pentru a consolida siguranța acestui sector precum și încrederea în acesta. PwC România a participat la exercițiul BSR din postura de „auditor pentru analiza independentă a bilanțului” pentru autoritatea competentă ce a derulat aceste teste pentru 4 companii de asigurare.

2014   2016

Ionut Simion

Ionuț Simion

Conferinta Taxe

Impactul noului Codul Fiscal si al Codului de Procedură Fiscală

ZF Top Tranzactii

ZF Top Tranzacții

TP Conference

Conferința: Prețuri de Transfer

Follow us