2008

  • Vasile Iuga este numit Managing Partner al PricewaterhouseCoopers Europa de Sud-Est care reuneşte 9 ţări: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România şi Serbia. Este prima dată în istoria firmelor Big Four când un român accede la o funcţie de conducere regională. 
  • Un consorțiu internațional, condus operațional de PricewaterhouseCoopers România, a asistat guvernul României în privatizarea Electrica Muntenia Sud. Tranzacția, cu o valoarea totală de 859 milioane euro, în urma căreia grupul Enel a preluat 67,5 % din acțiuni, este considerată una din cele mai mari și reușite privatizări din domeniul distribuției de energie la nivel internațional.

  • Acordă asistenţă juridică la vânzarea Dorna către Lactalis, al doilea mare producător mondial din industria lactatelor, precum și companiei Avrig 35 la vânzarea proiectului Iris Shopping Center Titan Bucureşti, tranzacţia cu cea mai mare valoare în segmentul spaţiilor comerciale din România. 

  • Realizează prima ediţie a studiului anual Saratoga, bazat pe date colectate de la companiile din România, lider mondial în măsurarea indicatorilor de performanţă ai capitalului uman.    

  • Biroul din Timişoara se mută într-un sediu nou.

2007   2009

Sediu nou Timisoara

Biroul regional din Timișoara

Piata Imobiliara

Piata imobiliară în 2008: fierbere, stagnare sau declin?

Piata imobiliară în 2008: fierbere, stagnare sau declin?

Piata imobiliară în 2008: fierbere, stagnare sau declin?

PwC Conference

Inspecții fiscale - Masa rotundă

Follow us