Anastasia Dereveanchina este noul Lider al practicii de consultanță fiscală și juridică al PwC Moldova

06 Feb 2020

Anastasia Dereveanchina, Senior Manager PwC România, a preluat de la 1 februarie poziția de Lider al practicii de consultanță fiscală și juridică al PwC Moldova.

”Practica de consultanță fiscală a PwC Moldova se bucură de apreciere în mediul de afaceri local datorită profesionalismului și implicării echipei noastre. Ne dorim să consolidăm și să extindem serviciile și cred că experiența și profesionalismul Anastasiei va contribui în acest proces. Așadar, o felicit și îi urez succes în această etapă nouă a carierei sale”, a declarat Daniel Anghel, Partener, Liderul serviciilor fiscale și juridice PwC România și Republica Moldova.

Anterior acestei numiri, în perioada 2017-2019, Anastasia a fost Manager în cadrul departamentului de servicii fiscale și juridice al PwC România.

”Sunt onorată să revin în PwC Moldova unde am lucrat peste șapte ani și m-am format ca profesionist în consultanță fiscală. Avem o echipă puternică, dedicată pe care sunt mândră să o coordonez și am încredere că va continua să ofere servicii la cele mai înalte standarde de calitate, inovatoare și adaptate clienților”, a spus Anastasia Dereveanchina.

Ea s-a alăturat PwC Moldova în anul 2010 și a fost implicată în numeroase proiecte de consultanță financiară, proiecte de due diligence, evaluări fiscale și audit fiscal pentru companii multinaționale și naționale. Anastasia este absolventă de contabilitate a Academiei de Studii Economice din Moldova și deține un master în contabilitate și audit la aceeași instituție. De asemenea, deține calificarea ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) de la UK Charted Institute of Taxation.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

© 2020 PwC. Toate drepturile rezervate.

Anastasia Dereveanchina

Anastasia Dereveanchina, 
Lider al practicii de consultanță fiscală și juridică al PwC Moldova

Contact us

Diana Alexi

Marketing and Communication Leader

Follow us