PwC România anunță promovarea Anei Maria Iordache în rolul de Partener

08 Jun 2023

București, 08 iunie 2023 - PwC România anunță că, începând cu 1 iulie 2023, Ana Maria Iordache devine Partener în cadrul practicii de Consultanță Fiscală și Juridică.

”O felicit pe Ana Maria pentru promovarea în rolul de partener care reprezintă o realizare profesională foarte importantă, o recunoaștere a rezultatelor sale de până acum și o dovadă a încrederii celorlalți parteneri în potențialul său de a dezvolta serviciile acordate clienților noștri, de a contribui la evoluția profesională colegilor noștri și a firmei”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România.

Cu o experiență de peste 15 ani în litigii fiscale și administrative, Ana Maria a reprezentat cu succes numeroși clienți atât în fața autorităților și instanțelor de judecată din România, cât și în cadrul procedurilor în fața Curții Europene de Justiție. Ea este clasată ca expert în aceste domenii de către prestigioasa publicație juridică Legal 500. 

Sfera sa de practică include o gamă variată de litigii din domeniul dreptului fiscal, dreptului administrativ, dreptului concurenţei, protecţia datelor cu caracter personal, precum şi litigii generate de procedura executării silite

Ana Maria este licențiată în drept la Universitatea din Iași, deține un masterat în Drept European la Universitatea din Modena e Reggio Emilia, Italia, și face parte din Baroul București.

Din 2018, ea este Partener al D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

© 2023 PwC. Toate drepturile rezervate.

Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România

Dinu Bumbăcea
Country Managing Partner
PwC România

Contact us

Diana Alexi

Marketing and Communication Leader, Romania

Follow us