Din culisele inspecțiilor fiscale: prețuri de transfer I

29 octombrie 2020, ora 9:30

Echipa de prețuri de transfer a PwC România vă invită joi, 29 octombrie 2020, începând cu ora 9.30, la webinarul „Din culisele inspecțiilor fiscale: prețuri de transfer".

Discuțiile se vor purta pe baza unor exemple recente din practica noastră în domeniul prețurilor de transfer și a experienței companiilor care au pregătit din timp o strategie de diminuare a riscurilor fiscale, aceasta fiind esențială pentru a obține un rezultat pozitiv în urma unei verificări fiscale.În cadrul evenimentului, vom prezenta șase situații din practică și vom detalia abordarea inițială a inspectorilor fiscali și strategia de susținere a companiilor de către echipa noastră, respectiv deznodământul confruntării cu autoritățile.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri în care vom încerca să răspundem la cât mai multe dintre problemele pe care le veți ridica fie anterior, fie în cursul dezbaterii. 

Ne propunem ca acest eveniment să fie primul dintr-o serie în care vom discuta aplicat diferite situații întâlnite în timpul inspecțiilor fiscale.  


Vorbitori:

Ionuț Simion

Partner, Tax Services, PwC Romania

Email

Monica Todose

Director, Tax Services, PwC Romania

Email

Ana Sacal

Senior Manager, Tax Services, PwC Romania

Email

Cosmin Zarzu

Manager, Tax Services, PwC Romania

Email


Prețuri de transfer: Din culisele inspecțiilor fiscale

În cadrul verificărilor recente în aria prețurilor de transfer, am observat o abordare mai ofensivă a echipelor de control, motivată în parte de nevoile bugetare aflate în creștere pe fondul crizei pandemice, dar mai ales datorată faptului că autoritățile și-au diversificat considerabil tehnicile de investigare.

Citește mai mult

Follow us