Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Din culisele inspecțiilor fiscale II

24 noiembrie 2020, ora 9:30

Echipa de prețuri de transfer PwC România vă invită marți, 24 noiembrie 2020, începând cu ora 9:30, la cel de-al doilea eveniment din seria: „Din culisele inspecțiilor fiscale”.

Ne vom concentra de această dată atenția asupra componentei practice a documentării prețurilor de transfer, în speță asupra experiențelor recente privind metodele și tipurile de analize de piață care au forțat inspectorii fiscali ”să iasă din zona lor de confort”.


Vorbim despre companiile care au avut o abordare proactivă în timpul inspecției, dar și despre eforturile consistente care sunt necesare pentru a susține cu succes un dosar de prețuri de transfer.

De asemenea, trecem împreună prin practicile neunitare de control ale inspectorilor, iar la final pe baza cazurilor diverse cu care ne-am confruntat, desprindem împreună o serie de bune practici, utile mai ales în vederea documentării anului 2020. Ne dorim o discuție canalizată spre soluții și de aceea vom încheia evenimentul cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Vorbitori:

Ionuț Simion

Partner, Clients & Markets Leader, Romania

Email

Georgiana Gheorghe

Senior Manager, Tax Services, Romania

Email

Alexandru Ardei

Manager, Tax Services, Romania

Email

Ala Popa

Manager, Tax Services, Romania

Email

Articol Blog PwC Romania

Prețuri de transfer:
Din culisele inspecțiilor fiscale II

Anul 2020 va rămâne în memorie ca o perioadă plină de incertitudini, dublată de accentuarea nevoii de reinventare a vechilor practici. Nici inspecțiile fiscale în aria prețurilor de transfer nu fac excepție.

Dacă până nu demult, simpla pregătire a analizelor de piață din dosarul prețurilor de transfer era cea mai importantă provocare, experiența ultimelor inspecții ne-a arătat că cel mai mare impact îl poate avea, în realitate, modul în care se prezintă și susțin aceste analize.

Citește mai mult

Follow us