Monica Biota

Monica Biota

Partener, Servicii de Audit, Romania

Monica s-a alăturat echipei PwC în august 2002.  Ea ocupă poziţia de Partener în cadrul Departamentului de Audit.  Începând cu 1 iulie 2014 Monica supervizează și activitatea departamentului de audit al biroului din Timişoara. 

În ultimii ani a coordonat misiuni de audit pentru societăţi româneşti şi multinaţionale din domeniile: comerţ cu amănuntul (retail), distribuţie, bricolaj, industria farmaceutică, transport de gaze, piaţa de capital.

În calitate de manager de proiect, Monica, pe lângă semnificativa experienţă a auditurilor statutare a situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de contabilitate şi raportare financiară din România, a acumulat o experienţă relevantă în auditul situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu IFRS.  De asemenea, Monica a fost implicată în predarea de cursuri de formare IFRS pentru societăţi din diverse domenii şi de metodologie de audit pentru angajaţii PwC.

Monica este absolventă a Academiei de Studii Economice, fiind licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale şi Bănci şi Burse de Valori. Este membră a Asociaţiei Experţilor Contabili din Marea Britanie (ACCA UK) şi membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Contact details

Email