Kenneth Spiteri

Kenneth Spiteri

Partener, Servicii de Audit, PwC Romania

Kenneth este Partener de Audit din cadrul PwC România, având o experiență considerabilă în domeniul auditului și al altor servicii de profil (ISA & PCAOB) pentru filialele listate în Marea Britanie și SUA (inclusiv conformitatea SOX). În 1992 s-a alăturat PwC Malta (țara natală), iar în octombrie 1998 s-a mutat în România.

Din iulie 2008, este liderul Serviciilor de audit pentru clienți din industria auto și farmaceutică.

Între anii 2012-2014, Kenneth a fost Partener pentru managementul riscurilor pentru practica de audit în Europa de Sud-Est, iar din 2013 până în 2014 și Partener Audit Human Capital pentru Europa Centrală și de Est. Din 2014 până în 2021 Kenneth a fost Lider al departamentului de Audit din PwC România

Kenneth are o experiență considerabilă în auditarea companiilor multinaționale din domeniul bunurilor de consum, care operează în România, dar și a companiilor private, locale, aflate în diferite etape de dezvoltare, fiind familiarizat cu problemele cu care se confruntă afacerile care activează în această industrie.

Este membru al Asociației Contabililor Autorizați Autorizați din Marea Britanie (ACCA), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).

Contact details

Email

Follow us