Kenneth Spiteri

Kenneth Spiteri

Partener, Lider al Departamentului de Audit, Romania

Kenneth s-a alăturat PwC din Malta în 1992 şi apoi biroului PwC din Bucureşti în 1998.  În perioada 2004 – 2007 a fost coordonator tehnic pentru IFRS în România şi Moldova, perioadă în care a făcut parte şi din echipa tehnică regională de IFRS pentru Europa Centrală şi de Est.  Din 2007 Kenneth supervizează și activitatea departamentului de audit al biroului din Timişoara.  În iulie 2008 a devenit Partner în cadrul departamentului de Audit. Începand cu 1 iulie 2014, Kenneth este liderul Departamentului de Audit al PwC Romania.

Kenneth are o experienţă vastă în diferite angajamente precum audit de situaţii financiare întocmite conform legislaţiei române şi conform IFRS, analize diagnostic financiare şi investigaţii financiar – contabile.  A coordonat o serie de proiecte de audit pentru companii multinaţionale din diverse industrii, pentru societăţi româneşti private, precum şi pentru o serie de întreprinderi de stat, înainte și după ce acestea au fost privatizate.

Kenneth este membru al Association of Chartered and Certified Accountants în UK (ACCA) şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Contact details

Email