Francesca Postolache

Francesca Postolache

Partener, Servicii de Audit, Romania

Francesca s-a alăturat PwC România în 2000. Cu mai mult de 11 de ani de experienţă în audituri efectuate în conformitate cu Standardele Internaționale de Audit, Francesca a avut un rol activ în dezvoltarea practicii de audit română și moldovenească. Ea a coordonat activitatea biroului PwC în Republica Moldova în perioada 2002-2003.

În prezent, Francesca gestionează un portofoliu complex de clienţi în România şi Moldova, coordonând proiecte de audit statutar sau întocmirea situaţiilor financiare conform IFRS/ group reporting forms pentru companii din diferite industrii.

Francesca s-a ocupat de asemenea de auditarea unor clienţi din domeniul bancar şi industrial, cât şi de auditarea unor importante proiecte finanţate de organizaţii internaţionale (Banca Mondială, PNUD, PHARE, USAID, etc.).

Francesca coordonează activitatea centrului de training The Academy at PwC şi conduce grupul de Real Estate din cadrul PwC în România.  În calitate de lider de Real Estate, Francesca este coordonatorul pentru România al proiectelor de profil desfăşurate de firmă în Europa Centrală şi de Est şi furnizează datele ce stau la baza celui mai important raport din domeniu “Emerging Trends in Real Estate”, publicat anual de PwC în parteneriat cu Urban Land Institute.

Vorbeşte fluent română, engleză şi rusă, şi franceză la nivel conversaţional.

Francesca Este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR). 

Contact details

Email