Francesca Postolache

Francesca Postolache

Partener, Servicii de Audit, PwC Romania

Francesca s-a alăturat PwC România în anul 2000, iar din 2014 este Partener în cadrul firmei. Cu o experiență de 20 ani în audituri efectuate în conformitate cu Standardele Internaționale de Audit, Francesca a avut un rol activ în dezvoltarea practicii de audit din România și Republica Moldova. Din 2015, ea coordonează activitatea biroului PwC în Republica Moldova. 

În prezent, Francesca gestionează un portofoliu complex de clienţi în România şi Moldova, coordonând proiecte de audit statutar sau întocmirea situaţiilor financiare conform IFRS pentru companii din domeniul bancar, industrial, de tutun și imobiliare. De asemenea, Francesca conduce departamentul de Real Estate și coordonează centrul de training PwC’s Academy.

De asemenea, ea s-a ocupat de auditul unor proiecte importante finanţate de organizaţii internaţionale precum Banca Mondială, UNDP, PHARE, USAID.

Francesca este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA), Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), reprezintă PwC în Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și în Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL).

Contact details

Email

Follow us