Florin Deaconescu

Florin Deaconescu

Partener, Servicii de Audit, Romania

Florin are o experienta de 18 ani in domeniul auditului financiar si este Partener în cadrul Departamentului de Audit al biroului nostru din Bucureşti.

În anul 2008, Florin a petrecut un an la biroul nostru din Moscova, ca Director Operatiuni pentru Audit in Europa Centrala si de Est, unde si-a aprofundat experienţa şi şi-a creat numeroase legături în cadrul reţelei PwC Europa Centrala şi de Est.  De asemenea, Florin a petrecut 6 luni în PwC Scoţia unde a acumulat experienţă cu clienţii internaţionali.

Florin are o largă experiență în auditarea unor companii din diverse domenii de activitate precum bunuri de larg consum, retail, energie, telecomunicații, IT, producție industrială. Experienţa sa

include auditarea situaţiilor financiare IFRS şi a celor statuare româneşti, US GAAP, şi a altor Pachete de Raportare GAAP la nivel de Grup, Proceduri Convenite, furnizarea de servicii de assurance (certificare) pentru oferte publice iniţiale (IPO).  De asemenea, el a făcut parte din echipe de due dilligence la privatizarea unora dintre marile societăţi româneşti.

Florin este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi membru al Camerei Auditorilor din România.

Contact details

Email