Florin Deaconescu

Florin Deaconescu

Partener, Servicii de Audit, PwC Romania

Florin s-a alăturat PwC România ca auditor în 1998 și a devenit Partener în 2012, fiind și Liderul serviciilor integrate pentru clienții din industria de tehnologie, telecomunicații și media. 

El este specializat în auditul situațiilor financiare întocmite în conformitate cu IFRS, GAAP, audit al informațiilor financiare în cadrul unor tranzacții complexe, due diligence și privatizări.

În ultimii ani, Florin a coordonat proiecte de audit pentru unele dintre cele mai importante companii de  tehnologie și telecomunicații din România, pe care le-a sprijinit fie pentru a-și îndeplini nevoile de conformitate, fie pentru a raporta tranzacții complexe sau în lansarea de IPO. De asemenea, lucrează cu clienți din industrii precum utilități, petrol și gaze, produse industriale, servicii financiare etc.

Florin a absolvit Facultatea de Relații Internaționale a Academiei de Studii Economice din București și este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR)

Contact details

Email

Follow us