Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Country Managing Partner și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri, PwC Romania

Dinu Bumbacea este Country Managing Partner al PwC România, coordonând o echipă de peste 800 de profesionişti, incluzând 22 parteneri, în 3 linii de servicii – Audit, Consultanţă Fiscală şi Juridică, şi Consultanţă pentru Management şi Tranzacţii. Cu peste 28 de ani de experiență în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu este și Liderul Departamentului de Consultanță pentru Afaceri al PwC România.  

De-a lungul carierei sale, Dinu a coordonat o gamă largă de proiecte de consultanță în România și Europa Centrală și de Est, în diverse industrii, inclusiv servicii financiare, energie, telecomunicații, sănătate, sectorul public și fonduri de investiții. De asemenea, el are o experiență vastă în procesele de fuziuni și achiziții (inclusiv due diligence comercial, financiar și IT).

Dinu Bumbăcea este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Contact details

Email

Follow us