David Trow

David Trow

Partener, Servicii de Audit, Romania

David Trow s-a alăturat echipei PricewaterhouseCoopers, St Albans (UK) în 1990, s-a mutat în România în 1994 și a fost admis ca Partener în 2000.  Experiența sa s-a concentrat pe prevederile serviciilor de audit în diferite sectoare de activitate, în ceea ce privește clienții români și multinaționali.  El a fost Managing Partner al biroului din Serbia din 2004 până în 2008, și din 2008 până în 2011 a detinut funcții în Managementul Riscului și Controlul Calității pentru regiunea Europa de Sud-Est.

În 1999 David a fost numit în Comitetul Provizoriu ca persoană responsabilă pentru crearea Camerei Auditorilor Financiari din România și ulterior a fost ales Vice Presedinte, funcție deținută din 2000 până în 2005.

David a condus şi coordonat numeroase audituri, efectuate atât conform Standardelor Internaţionale/US GAAP, cât şi audituri statutare locale, pentru clienţi internaţionali şi locali, cu un accent pe companii multinationale care operează în România și Republica Moldova.

David are o diplomă de licență în domeniul științei (Economie) de la London School of Economics. El este membru al Corpului Contabililor Autorizaţi din Anglia şi Ţara Galilor, membru al Camerei Auditorilor Financiari din România si membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

 

Contact details

Email