Daniel Anghel

Daniel Anghel

Partener și Lider al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, PwC Romania

Daniel Anghel este Liderul Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică al PwC România și coordonează o echipă de 250 de consultanți fiscali și avocați. În același timp, el este Liderul pentru Investiții al practicii de Consultanță Fiscală și Juridică din cadrul PwC Europa Centrală și de Est. 

Cunoscut expert în domeniul TVA, proceduri vamale, comerț internațional și probleme legate de managementul planificării fiscale,  Daniel este, de asemenea, Presedinte al Consiliului Investitorilor Străini și coordonator al Echipei de Fiscalitate din cadrul „Coaliției pentru Dezvoltarea României”. 

De-a lungul carierei sale, a lucrat la proiecte complexe pentru companii importante din energie, petrol și gaze, industria constructoare de autovehicule, comerțul cu amănuntul și industria farmaceutică, dar și în sectorul public.

Este licențiat în Științe Economice în cadrul Academiei de Științe Economice din București și deține un Certificat Profesional în Management la Open University prin intermediul London Business School. 

Contact details

Email

Follow us