Andreea Mitiriță

Andreea Mitiriță

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Andreea s-a alăturat PwC România în anul 2003 și are o experiență de peste 15 ani în domeniul impozitării interne și internaționale, fiind implicată într-o multitudine de proiecte, de la restructurări, M&A și due diligence până la asistență în inspecții fiscale și litigii.

Din iulie 2018, Andreea este Partener în PwC România.

Ea are o experiență puternică în industria energetică, cu preponderență în sectorul de Petrol și Gaze, fiind liderul serviciilor fiscale și juridice din acest domeniu în cadrul PwC Romania. În prezent, ea coordonează și practicile de impozitare și servicii juridice M&A și ITS în cadrul companiei.

De asemenea, Andreea este implicată activ în discuțiile cu Guvernul României pentru modificarea și actualizarea legislației și a condus proiecte pentru susținerea modificării și modernizării legislației fiscale din România alături de AmCham și FIC.

Ea este licențiată în Administrarea Afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București, are o diplomă de master în Drept internațional la Universitatea de Drept din București și o diplomă în fiscalitate internațională.

Contact details

Email