Cariere in PwC

O oportunitate unică de dezvoltare, învățare, și de a schimba lumea din jurul nostru

Munca remote a devenit noua normalitate pentru mulți dintre noi, cel puțin pentru viitorul apropiat. Ne adaptam continuu folosind noile tehnologii și încurajând în continuare flexibilitatea angajaților PwC, din dorința de a continua să oferim expertiza noastră și de a rezolva probleme importante.

Acum poți beneficia de un proces de recrutare complet digitalizat pentru a te alătura PwC și pentru a avea parte de oportunități de învățare continuă! 

 

Cultura noastră se bazează pe oameni. Prin procesul de recrutare dorim să te cunoaștem atât din perspectiva abilităților tale, cât și a experienței și motivației tale.

Ca răspuns la situația actuală, îți oferim posibilitatea de a ne întâlni prin intermediul discuțiilor video în timp real, în locul întâlnirilor față în față care au loc de obicei la birourile noastre. În plus, fata de aceste discuții de cunoaștere, am integrat în procesul de selecție interviuri video, cu scopul de a înțelege motivația și abilitățile tale. Trebuie sa alegi ora și locul potrivit pentru tine, pentru a parcurge procesul de recrutare, din confortul propriei tale locuințe,

Iată care este structura proceselor noastre de recrutare: 5 motive pentru a te alătura echipei noastre 

Lucrând cu noi, vei avea posibilitatea să colaborezi cu unii dintre cei mai inteligenți, diverși și inspiraționali experți din domeniu. Compania noastră este locul potrivit pentru a-ți extinde rețeaua ta de profesioniști, pentru a-ți crea noi prieteni și pentru a învăța. PwC oferă elementele esențiale de care angajații au nevoie pentru a deveni experți în ariile de business care îi interesează, acest lucru realizându-se prin oportunități de dezvoltare a skill-urilor specifice dar si prin dezvoltarea capacităților de leadership. 

Fiind o companie care oferă servicii profesionale, cheia succesului nostru este strâns legată de performanta fiecăruia dintre noi. Dezvoltarea cunoștințelor, abilităților, încrederii și experienței tale este fundamentală. PwC investește în programe de instruire și educație, deoarece ne angajăm să dezvoltăm profesioniști performanți. Așadar, lucrând la PwC implică adesea provocări, dar și siguranța că dezvoltarea ta nu se oprește niciodată! 

Proiecte și clienți diverși: Ti-ar plăcea să lucrezi cu o gama variată de industrii și clienți din întreaga lume? Dedicarea, integritatea și expertiză noastră fac ca 85% din companiile Fortune 500 să aibă încredere în PwC. Fii parte din echipa noastră și ajută clienții noștri să schimbe lumea!

Stil de lucru bazat pe cooperare: La PwC suntem inspirați de oameni și skill-uri unice. Colaborând cu echipe diverse din diferite departamente, reușim sa ne îmbunătățim modul de gândire și să ne extindem expertiza. Noii colegi sunt parte din viitorul PwC. Dacă te vei alătura echipei noastre, vei avea suportul colegilor în călătoria ta profesională.

Ne dorim ca PwC să fie mai mult decât un loc de muncă. Considerăm că un mediu de lucru prietenos și bazat pe susținere reciprocă îi ajută pe oameni să își atingă potențialul maxim. Schimbă-ți perspectiva și alătură-te echipei noastre pentru a lucra într-o atmosferă pozitivă susținută de respect și încurajare reciprocă!


Follow us