Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Conferința Anuală de Taxe

Viitorul începe azi: De la supraviețuire la reconstrucție. Noua politică fiscală, la ce ne așteptăm?

3-4 martie 2021 

Playback of this video is not currently available

2:35:00

Conferința Anuală de Taxe

3 martie 2021

Dezbatere CAT2021

Dezbatere: „Viitorul începe azi: De la supraviețuire la reconstrucție. Noua politică fiscală, la ce ne așteptăm?”

3 martie, ora 9:30

Apariția pandemiei COVID-19 a creat o criză umanitară, economică și a datoriilor comparabilă cu cea generată de Al Doilea Război Mondial. Deficitele fiscale, care erau deja mari, se situează acum la niveluri nemaiîntâlnite de peste 80 de ani. În timp ce cheltuielile publice cresc accelerat, veniturile bugetare scad în toate statele. De aceea, fiscalitatea este esențială în reconstrucția pe termen lung. În acest context, echipa de consultanță fiscală și juridică PwC România vă invită pe 3-4 martie 2021 la Conferința Anuală de Taxe PwC, ediția a 17-a, care va avea loc online.

Mai multe informații


Webinare

Inspectiile CAT2021

Inspecțiile fiscale: În căutarea echilibrului în raportul de forțe - autorități fiscale și contribuabili 

3 martie, ora 14:00

După apariția pandemiei, inspecțiile fiscale au intrat într-o amorțeală pentru că deplasarea la sediul fizic devenise imposibilă și mijloacele de control electronic aproape lipseau. 

Mai multe informații

FS CAT2021

Implicațiile celor mai recente modificări din Codul fiscal pentru serviciile financiare, particularități privind raportările aranjamentelor transfrontaliere și evoluții ale inspecțiilor fiscale in acest sector

3 martie, ora 16:00

Vom discuta în cadrul acestui webinar cum aplică societățile din sectorul serviciilor financiare unele dintre prevederile recente ale legislației fiscale, precum și ce reguli trebuie să urmeze în cazul raportării aranjamentelor transfrontaliere din perspectiva Directivei DAC6. 

Mai multe informații


4 martie 2021

Webinar CAT2021

Când fiscalitatea lucrează în favoarea noastră. Facilități și alte măsuri de sprijin pentru relansarea creșterii: reduceri de costuri, fluxul de numerar, facilități fiscale, fonduri europene, ajutor de stat, R&D

4 martie, ora 10:00

Cum putem folosi facilitățile fiscale și alte măsuri de sprijin pentru a ne finanța sau pentru a stimula creșterea afacerii în contextul provocărilor aduse de pandemia COVID-19?  

Mai multe informații

 

Webinar CAT2021

Cum putem eficientiza costurile folosind tehnologia? Ce putem face noi, companiile, ce poate face ANAF? SAF-T: Pregătirea pentru implementare

4 martie, ora 12:00

Care sunt avantajele automatizării în vederea pregătirii și depunerii declarațiilor fiscale? Vom discuta acest subiect pe baza unor exemple din practica recentă, evidențiind beneficiile soluțiilor de automatizare.

Mai multe informații

Webinar CAT2021

Cum se reflectă schimbările din economie în fiscalitate și ce impact vor avea în România pachetele legislative europene și internaționale?

4 martie, ora 14:00

Schimbările din economie aduse de digitalizare și, mai recent, pandemia impun schimbări ale politicii fiscale și sistemelor de impozitare, cum ar fi: recomandările OCDE cu privire la implicațiile pandemiei COVID-19 asupra prețurilor de transfer, rezidența persoanelor fizice în contextul schimbării modului de lucru, plata contribuțiilor sociale în țările membre ale Uniunii Europene, raportarea DAC6 și aspecte practice recente, noua directivă DAC7, impactul fiscal al Brexit.

Mai multe informații

Webinar CAT2021

Un nou mod de a lucra cu reguli noi și implicații diferite pentru angajați și angajatori: telemunca, kurzarbeit, facilități, beneficii

4 martie, ora 16:00

În funcție de sectorul de activitate și de modelul de business, fiecare companie a resimțit diferit implicațiile întreruperii activității sau ale noului mod de a lucra și ale regulilor aduse de acesta.  Pe măsură ce ne obișnuim cu noua normalitate, ne dăm seama că multe dintre schimbări vor rămâne pe termen lung.

Mai multe informații


Follow us