Ionuţ Sas

Ionuţ Sas

Partener, Consultanță Fiscală, Romania

Ionuț Sas este Partener în cadrul PwC România, fiind liderul de servicii de consultanţă fiscală pe segmentul de clienți dedicat antreprenorilor din România, coordonează echipele de taxe din cadrul birourilor regionale ale PwC din România şi echipa de servicii de consultanţă fiscală pentru industria telecom. Ionuț deţine o vastă experienţă în domeniul restructurării companiilor româneşti, al consultanţei în materie fiscală pe proiecte de analiză diagnostic fiscală, în probleme de privatizare şi investiţii.

Ionuț s-a alăturat echipei PwC în octombrie 2007. În aceşti ani, a fost membru al echipei de taxe, fiind implicat în numeroase tranzacţii, transformări şi reorganizări ale societăţilor din România, acumulând experienţă în numeroase industrii, cum ar fi: comerţ cu amănuntul, energie şi gaze naturale, telecomunicaţii, materiale de construcţii, produse de larg consum.

În perioada noiembrie 2010 – decembrie 2011, Ionuț a fost implicat în activităţi regionale la nivelul PwC, făcând parte din echipa regionala (Europa centrala și de est) de management in domeniul fiscal, contribuind astfel la definirea acţiunilor de execuţie strategică în PwC.

Ionuț este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili din Marea Britanie (ACCA UK), al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCFR) şi al Asociaţiei Fiscale Internaţionale (IFA).

Portofoliul de clienţi include companii multinaţionale şi locale de importanţă strategică, care operează în diverse industrii: energie, gaze naturale şi petrol, produse industriale, producţia/distribuţia bunurilor de larg consum, telecomunicatii. 

Contact details

Email