Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Upskill yourself.

Use the opportunity to grow.

Cultura PwC este despre oameni. Pe parcursul procesului de recrutare vrem să te cunoaștem ca persoană și să aflăm care îți sunt abilitățile, experiența și motivația. 

Pentru a îmbunătăți calitatea experienței de candidat pe parcursul procesului de recrutare, am înlocuit clasicele teste online cu evaluări moderne și ușor de utilizat, bazate pe jocuri. 

Odată ce aplicația ta este validată de recrutor, vei primi o invitație pe email către un set de jocuri plăcut și rapid. Ți se va cere să parcurgi o serie de provocări scurte menite să evalueze mai multe abilități diferite, într-o manieră interactivă și stimulantă. Acestea nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute. 

Trebuie reținut însă că această etapă nu constituie evaluarea finală sau rezultatul procesului. Acestea îți vor fi comunicate de un recrutor după ce vei parcurge întreg procesul de evaluare, împreună cu informațiile despre potențialii următori pași din proces, care pot consta în test de limba engleză, interviu virtual, assessment center-ul de grup și/sau interviu final cu Hiring Managerul.

Iată care este structura proceselor noastre de recrutare: 
5 motive pentru a te alătura echipei noastre 

Lucrând cu noi, vei avea posibilitatea să colaborezi cu unii dintre cei mai inteligenți, diverși și inspiraționali experți din domeniu. Compania noastră este locul potrivit pentru a-ți extinde rețeaua ta de profesioniști, pentru a-ți crea noi prieteni și pentru a învăța. PwC oferă elementele esențiale de care angajații au nevoie pentru a deveni experți în ariile de business care îi interesează, acest lucru realizându-se prin oportunități de dezvoltare a skill-urilor specifice dar si prin dezvoltarea capacităților de leadership. 

Fiind o companie care oferă servicii profesionale, cheia succesului nostru este strâns legată de performanta fiecăruia dintre noi. Dezvoltarea cunoștințelor, abilităților, încrederii și experienței tale este fundamentală. PwC investește în programe de instruire și educație, deoarece ne angajăm să dezvoltăm profesioniști performanți. Așadar, lucrând la PwC implică adesea provocări, dar și siguranța că dezvoltarea ta nu se oprește niciodată! 

Proiecte și clienți diverși: Ti-ar plăcea să lucrezi cu o gama variată de industrii și clienți din întreaga lume? Dedicarea, integritatea și expertiză noastră fac ca 85% din companiile Fortune 500 să aibă încredere în PwC. Fii parte din echipa noastră și ajută clienții noștri să schimbe lumea!

Stil de lucru bazat pe cooperare: La PwC suntem inspirați de oameni și skill-uri unice. Colaborând cu echipe diverse din diferite departamente, reușim sa ne îmbunătățim modul de gândire și să ne extindem expertiza. Noii colegi sunt parte din viitorul PwC. Dacă te vei alătura echipei noastre, vei avea suportul colegilor în călătoria ta profesională.

Ne dorim ca PwC să fie mai mult decât un loc de muncă. Considerăm că un mediu de lucru prietenos și bazat pe susținere reciprocă îi ajută pe oameni să își atingă potențialul maxim. Schimbă-ți perspectiva și alătură-te echipei noastre pentru a lucra într-o atmosferă pozitivă susținută de respect și încurajare reciprocă!

Follow us