Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Hai să construim un viitor condus de oameni și propulsat de tehnologie

Credem că soluțiile la provocări se găsesc mai ușor în echipă. Din acest motiv am format o comunitate globală și diversă de oameni care găsesc soluții la probleme, o comunitate care te încurajează să te lași călăuzit de entuziasm și valori. O comunitate incluzivă, care crește constant. Construim un loc în care toți să aibă sentimentul clar al apartenenței, în care toți să simtă că sunt văzuți și auziți. Un loc în care abilitățile tale unice sunt dezvoltate și valorificate în moduri originale și mobilizatoare, și susținute de tehnologie. Te invităm să participi la Noua ecuație/The New Equation.

Playback of this video is not currently available

2:12

Acționăm pentru a crea un viitor mai bun

În PwC, deși ne bazăm pe istoria noastră de 160 de ani, suntem ferm orientați spre viitor. În regiunea Europei Centrale și de Est (CEE), reunim experiența colectivă a peste 12.000 de oameni în rețeaua noastră extinsă de firme din 29 de țări, pentru a rezolva provocările viitorului. Ne străduim ca activitatea noastră să fie constant inovatoare și astfel, să consolideze încrederea și, să aducă rezultate de durată. Și, ca parte a PwC Global Network, noi cei de la PwC CEE credem că investiția în oameni este fundamentală

Vino să construim împreună, ceva măreț

În PwC, colaborăm pentru a rezolva provocările într-un mod care generează schimbări de durată pentru clienții noștri, într-o varietate de capabilități și industrii. Chiar dacă ești un proaspăt absolvent sau un profesionist cu experiență, poți deveni membru al comunității noastre. O comunitate de oameni care văd lucrurile diferit, caută răspunsuri neașteptate și apreciază dezvoltarea continuă și locul de muncă prietenos. Creăm soluții eficace pentru un impact pozitiv. Zi de zi. Ești gata să faci ceva ce contează? 

Să trecem la treabă.

De ce să te alături PwC?

Oportunitatea de a deveni un expert

Poți fi un absolvent gata să își înceapă cariera și să învețe multe, sau poți fi un profesionist cu experiență, dornic să facă un pas mai departe. PwC este un loc de muncă la care poți la fel de bine învăța de la alții sau, poți împărtăși expertiza ta.

Posibilitatea de a te dezvolta în fiecare zi

Lumea in care trăim este în continuă schimbare. Aceste schimbări ne fac să învățăm și să experimentăm lucruri noi. Ne dorim să sprijinim dezvoltarea ta, împărtășind ceea ce am învățat până acum, printr-o serie de cursuri interesante și oportunități de coaching.

Explorarea diversității

Avem clienți în diferite industrii din întreaga lume. Baza noastră de clienți constă dintr-o varietate de companii – de la întreprinderi mici până la cele mai mari, regăsite și in Fortune 500. Vei putea să te familiarizezi cu alte culturi și să obții informații de la cele mai influente companii de pe piață.

Oportunitatea de a lucra împreună

Credem că cele mai importante probleme se rezolvă mai bine lucrând împreună. Alăturându-te comunității noastre, vei experimenta modul în care abilitățile și perspectivele ne lărgesc în mod semnificativ mentalitatea și creează cea mai mare valoare - pentru clienții noștri, oamenii noștri și pentru societate.

Trăirea valorilor

Deși provenim din medii și țări diferite, valorile noastre definesc cine suntem, ce reprezintă și cum ne comportăm. Vei face parte dintr-o comunitate care se respectă reciproc și creează o cultură în care poți fi tu însuți și poți realiza mai mult.

Comunitatea PwC 

"The New Equation" ("Noua ecuație") începe cu pasiune. Pasiunea unor oameni ca tine. Oameni care văd lucrurile puțin altfel și care caută răspunsuri imprevizibile la unele dintre cele mai dificile probleme ale lumii. Persoane unice care sunt călăuzite de propria calitate umană în dorința de a găsi soluții la probleme pentru binele întregii societăți. 

Cunoaște-i pe colegii noștri.